Adviesbureau Consultant Op Maat is een relatief een jong adviesbureau, maar wel een adviesbureau met veel ervaring, gelet op de ervaring van haar adviseurs.

De focus van adviesbureau Consultant Op Maat ligt op het verbeteren van bedrijfsresultaten van met name MKB-bedrijven. Hetgeen kan geschieden door het verbeteren van de bedrijfsprocessen (het elimineren van onnodige handelingen, naast het oplossen van problemen van uiteenlopende aard) en ontwikkelen van nieuwe markten.

Consultant Op Maat heeft een groot expertisegebied aangaande het verbeteren van bedrijfsresultaten. Kennis van alle bedrijfsonderdelen is ruimschoots aanwezig. (inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit, veiligheid, engineering, productie, HRM en financieel)

Naast het verbeteren van bedrijfsresultaten houdt adviesbureau Consultant Op Maat zich ook bezig met het helpen van bedrijven in financiële moeilijkheden, hetzij nood, dan moet ondermeer worden gedacht aan het saneren van schulden. Daarnaast kunnen wij als adviesbureau ondersteuning verlenen op andere gebieden, zoals interim, werving- en selectie, HRM, juridisch etc., waardoor een compleet dienstenpakket wordt aangeboden.

Waarom is Consultant Op Maat anders dan andere adviesbureaus?

  • Kennis van alle bedrijfsonderdelen en niet van één enkel onderdeel.
  • Evaring met meerdere productietechnieken, hierdoor kunnen verbeteringen sneller worden gerealiseerd.
  • Kennis van kwaliteit-, veiligheid- en managementsystemen.
  • Ondernemerservaring, dat zorgt voor een effectievere benadering en betere resultaten, dan bij een “normale consultant”.
  • Niet alleen adviseren als adviesbureau, maar ook zorgen dat de verbeteringen worden geïmplementeerd.
  • Hands-on benadering, met andere woorden, medewerkers van het bedrijf erbij betrekken.

Een adviesbureau geeft altijd de indruk alleen te adviseren en zich minder te bekommeren om het uiteindelijke eindresultaat, op dit gebied verschilt Consultant Op Maat van andere adviseurs en consultants. Het bewijs vindt u op de onderstaande links/pagina’s.

Abonnementen en tarieven

 

Tarieven
Vaste vergoeding
Abonnement
Nacalculatie
  • U zult bij adviesbureau Consultant Op Maat te allen tijde een volledig transparante kostencalculatie ontvangen. Afhankelijk van uw wensen en de aard van uw opdracht kan gekozen worden voor verschillende abonnementen en tarieven.

Adviesbureau Consultant Op Maat is landelijk actief, ondanks haar oorsprong in regio Arnhem, Doetinchem en Nijmegen.