Het realiseren van winst is voor de meeste bedrijven de normaalste zaak van de wereld, toch zijn er ook steeds meer bedrijven die alleen maar kunnen dromen van zwarte cijfers. Behoort uw bedrijf tot deze laatste categorie, dan wordt het misschien eens tijd contact op te nemen met Consultant Op Maat.

Onze adviseurs kennen alle problematiek omtrent verliesgevende bedrijven en slagen er doorgaans in deze bedrijven weer gezond te maken. Onze werkwijze vertellen wij u graag persoonlijk, daarvoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 21449700 of gebruik maken van het volgende e-mailadres: info@consultantopmaat.nl.

Hoe kan het misgaan?

Er kunnen meerdere oorzaken zijn, waardoor een bedrijf in financiële moeilijkheden terecht komt. Natuurlijk is het belangrijk dat de oorzaak snel wordt ontdekt, maar nog belangrijker dat het probleem wordt opgelost. Op de pagina Hoe kan het misgaan? worden drie oorzaken behandeld, waardoor een bedrijf in nood terecht kan komen. Er wordt aandacht besteed aan hoe om te gaan met failliete afnemers, kwaliteitsproblemen en wat de beste oplossing is als de concurrentie toeneemt.

Lees verder …

Financiële moeilijkheden

Verkeert uw bedrijf in diepe financiële moeilijkheden, anders gezegd, is het water tot aan de lippen gestegen en is het hoog tijd voor actie, dan kunt u terecht bij Consultant Op Maat. Heeft u te kampen met een teruglopende vraag naar diensten/producten, serieuze kwaliteitsproblemen, mindere rendementen of problemen met uw bank, Consultant Op Maat weet altijd de oplossing.

Op de pagina Financiële moeilijkheden leest u meer over onze werkwijze, ook kunt u interessante verwijzingen vinden naar onderwerpen als: schuld saneren, doorstart maken, WSNP en de Bbz-regeling.

Lees verder …

Bedrijf starten

Bent u van plan een bedrijf te gaan starten en denkt u hulp goed te kunnen gebruiken, dan kunt u Consultant Op Maat inschakelen als coach. Zelf zijn wij ook ooit starter geweest en gedurende ons bestaan zijn wij betrokken geweest bij menig startend bedrijf. Als adviseur kennen wij de problematiek van startende ondernemers, vandaar dat u op de pagina Bedrijf starten enkele handige tips kunt vinden.

Lees verder …